Sunday, June 22, 2014

Colorati si desenati

Cel mai mult si mai mult imi place sa desenez motani jupani, case de inventatori excentrici, figuri geometrice extraterestre si oameni cu capete in forma de bulina. Sper ca la un moment sa reusesc sa inramez desenele, ca sa nu mai stea in intuneric, prin sertare si mape. 
Acum cativa ani mi-am promis ca n-o sa devin niciodata om mare. Poti sa fii un om responsabil, serios si frumos chiar daca desenezi zilnic prostii, te joci, ai jucarii prin casa si inca iti plac cartile de colorat. Cand eram mica coloram tot: manualele, cartile imprumutate ( cel mai mult mi-a placut sa colorez cartea cu Habarnam), peretii, servetelele! Am ramas cu o pofta de culoare care nu pare sa treaca, am cele mai colorate lucruri prin casa, uneori am impresia ca am gusturi de paun!
Iar acum ma bucur ca pot sa fiu in continuare un om nemare, care coloreaza de zor cea mai cool carte de colorat din lume, Cartea Buna Pentru Colorat, in care am pus si eu cateva desene ( sunt alea cele mai copilaroase, cu iepuri si pui). Poate fi descarcata de pe compulsivedrawer.com sau comandata pe contul de facebook CompulsiveDrawer. Pregatiti cariocileeee!