Thursday, January 24, 2013

O dorinta inutila pe secunda - episodul 1

As vrea sa primesc in fiecare zi, in secret, o fortune cookie sau ceva asemanator, cu un mesaj misterios, plin de talc, care nu inseamna nimic, dar care sa ma faca sa ma gandesc si sa iau o decizie pe care altfel nu as lua-o niciodata. Si sa ma simt ca intr-un reality show cu spectatori care nu stiu ca sunt spectatori. Mesajele sa fie de genul: "Vei intalni azi un om care are un pinguin interior. Va purta un mini-frac si maini reci. Te va face sa privesti cu alti ochi pestii"; "Ia-o pe strada cu multe case portocalii. Succesul iti va iesi in cale sub forma unui animal de culoare verde, care-ti va aduce profit", etc.

Wednesday, January 16, 2013

Planuri, dorinte si idei

Am devenit un om cald si serios, atat de serios incat am inceput sa economisesc bani. Pentru ca-mi doresc o gradina. Si doi caini: unul mare si unul mic, fara caine mijlociu. Oamenii de pe internet sunt pasionati de moda, calatorii exotice si cresterea copiilor. Pe mine ma intereseaza copacii si tufele. O sa ma casatoresc cu un gradinar pentru ca oamenii cu meserii cool sunt mult prea pasionati de obiecte si calculator din punctul meu de vedere. Sau cu un ornitolog, cu care o sa pot sa comunic telepatic in timp ce urmarim cotofenele din ciresi.

PS: Fara comentarii o perioada, mi-ar placea sa pot sa scriu din nou pe blog ca intr-un jurnal.

Sunday, January 06, 2013

In visterie

Zilele astea ma laud cu o gramada de bogatii: o fantoma porno care se misca vaporos prin casa, unghii de culoarea piscinelor din Hollywood, fular ca un monstru din Loch Ness, o bucatarie plina de vin, sampanie si whiskey si, mai ales, veselie veselie veselie. Sunt atat de vesela incat am impresia ca am intrat din greseala intr-o dimensiune la care au acces numai clovnii si ca, atunci cand o sa ies totusi din ea, o sa am haine de culoarea curcubeului si nas rotund, rosu si cauciucat, dificil de indepartat.

- fara comentarii-