Sunday, April 18, 2010

Inapoi la maruntisuri

Unii oameni spun ca blogurile trivializeaza si micsoreaza importanta lucrurilor pe care le ai de spus. Povesti, inventii, experiente, muzica - orice pui pe blog pare mic, obscur si lipsit de importanta pentru ca sunt prea multi cei ce au acces la el.  Pentru ca nu dai 5 lei ca sa vezi, ai impresia ca nu e cine stie ce. Dar e doar un exemplu de cum vocea multimii nu are dreptate.
Cred ca pentru mine blogul functioneaza mult mai bine ca jurnal de lucruri marunte si doar atat. Dar uneori ma plictisesc de forma asta a lui, vreau sa-l transform in dulap, masina zburatoare, papusa vorbitoare sau orice altceva. Dar, oricat m-as amagi, nu pot sa arat tot ce pot prin el. Pentru ca nu-s chiar atat de exhibitionista. E o fereastra si atat.
Ma gandeam azi la asta in timp ce rotile masinii se invarteau lin si vedeam lumea mult mai prietenoasa prin copertinele ochelarilor de soare. Ma gandeam ca poate unele lucruri nu-s facute sa evolueze dupa ce au ajuns la un punct culminant. Cred ca blogul meu trebuie sa raman un jurnal de maruntisuri si atat, indiferent de planurile mele mari in legatura cu el. Ii inteleg acum pe parintii care isi imping copiii sa fie mai buni, sa faca mai multe, uitand sa le lase timp pentru joaca :).
Calatoriile sunt bune pentru ca te ajuta sa descoperi lucruri care erau in tine de foarte multa vreme.

No comments: