Saturday, December 30, 2006

I am big, green and nervous


Mi-am facut si eu testul cu super-eroi ( via Catalin) si-mi zice ca sunt Hulk, desi eu vad acolo ca sunt la egalitate cu Catwoman. Dar se pare ca sunt mai degraba o aratare muschiulos-verde, grosolana si dornica de a urla si a da cu pumnul decat o fiinta agila, frumoasa, cu miscari de instructoare de gimnastica aerobica. Asta e! :-<

Thursday, December 28, 2006

Discriminare



Tocmai am descoperit ca unul dintre porcusori este metrosexual si se penseaza. In acelasi timp, se pare ca pe el tinde sa-l dispretuiasca cel mai mult pisicul :|

Mos Craciun plange in perna dupa ce imparte cadourile

(Da, d-aia are Mos Craciun nasul rosu mereu in poze, desi pare zambaret nevoie mare)

Cu doua zile inainte de Craciun reuseam sa cumpar cadourile. Singura, pentru ca sunt emancipata si n-am nevoie de ajutor :)) ( este ultima oara cand ma mai emancipez in domeniul asta!). Am cumparat tone de cadouri, inclusiv doua covoare ( nu foarte mari e drept, dar totusi foarte grele). Nu am masina, nu mai aveam bani de taxi si am carat doua covoare, patru pungi plus un rucsac plin cu alte patru pungi pana acasa.

M-am luptat mult cu toata incarcatura, imi era ingrozitor de cald si m-am minunat in sinea mea de cat de urat pot sa injur printre dinti. Am auzit pe cineva cainandu-ma la un moment dat, probabil mi se citea chinul pe fata. Dar s-a ivit un baietel mic, care se omora sa duca in brate un covor de 3 ori mai mare decat cele doua covorase ale mele la un loc si mila celor din jur s-a orientat asupra lui. Ca un facut, desi d-abia asteptam sa ajung acasa, a trebuit sa mai ocolesc putin ca sa nu nimeresc in mijlocul unor colindatori cu fete negricioase, bice, care dansau ca niste capre.

Cand am ajuns in sfarsit acasa ( "Da Doamne sa mearga liftul!" au fost gandurile cel mai des repetate in gandul meu la acest sfarsit de calatorie) am tipat isterica la ai mei sa se intoarca repede cu spatele, ca sa nu vada ce am in pungi, m-am omorat cu firea sa ascund bine de tot cadourile, desi nu prea avem unde, avand in vedere ca dulapul meu geme de haine. Si m-am simtit tare bine sa dau multi bani pe cadouri si sa ma omor cu firea si sa fac de trei ori inconjurul fiecarui magazin.

Numai ca anul asta chiar am vazut cum este sa fii in papucii lui Mos Craciun. Pentru ca dupa ce am dat cadourile, m-am trezit ca eu nu primesc nimic. Dar nimic! Nici macar o agenda ca anul trecut :(. Si oricat m-am gandit ca bucuria sta in daruire nu in primire, asta nu m-am ajutat cu nimic! Nu-mi place deloc sa fiu Mos Craciun :(
Noroc cu prietenii, care nu ma considera o persoana matura si responsabila si-mi fac cele mai frumoase cadouri din lume :). Ca in exemplul de mai jos :P

Azi m-am intalnit cu Iulia si am petrecut de minune :*. Am mancat spuma de ciocolata si zmeura la Chocolat, am facut poze cu cadourile, am facut cumparaturi la Carturesti. De asemenea am torturat un mare gingerbread man din plush, pe nume Domnul Biscuit, si am facut poze tuturor acestor neinchipuite dovezi de sadism intr-o cafenea eleganta. Si acum nu mai sunt suparata deloc :) Si postul asta se incheie brusc, cu happy-end pentru ca asa trebuie sa se termine orice post care vorbeste despre suparari, nedreptate si binele care invinge raul intotdeauna :))

Monday, December 25, 2006

Craciun fericit!

Felicitarea voastra este aici!

Wednesday, December 20, 2006

3 tipuri de intalniri

1) Intalnirile de tip "Stii si castigi"

Ce nu-mi plac mie date-urile unde te pomenesti ca ai mereu ceva de dovedit! Te duci inocenta la intalnire si dai peste cineva care se crede vulpoi siret si ti-a pregatit o gramada de probe. Si il vezi cum zambeste in barba si nici nu stii ce te asteapta! Intrebari-capcana, grile cu intrebari false, teste de inteligenta verbale si nonverbale. Pun pariu ca, daca nu ar fi destul de greu de procurat, ar aduce si un Rorschach Test :)) Trebuie sa dovedesti in nenumarate ori ca esti demna de aceasta intalnire de sacrificiu. Dai raspunsurile corecte, esti admisa pentru urmatoarea intalnire. Nu? Ne pare rau, intrerupem colaborarea.
Nu scriu postul asta pentru ca am trecut prin asa ceva de curand, doar mi-am amintit de niste intalniri din astea care m-au marcat puternic. Intalniri in care am facut eforturi de memorie ca sa-mi amintesc de nu stiu ce filme obscure sau personaje din nu stiu ce carti. A trebuit sa fac dovada ca stiu ce scria in nu stiu ce carte de filozofie si sa recit numele melodiilor de pe nu stiu ce album. Si stateam ca pe ace pe scaun ca sa vad: "am raspund bine? sunt ok"? :)) Sunt intalnirile tip "stii si castigi" unde partenerul tau -sa-l numim moderatorul- face glume ironice atunci cand nu esti pasionata de nimic din ce-l pasioneaza cu fanatism cu el. Uneori este nevoie doar sa zambeasca dezamagit si pe fata lui sa se astearna o expresie de genul: "oof, inca un lucru pe care nu-l avem in comun. pacat, pareai asa de draguta".

2) Intalnirile de plans pe umarul celuilalt

Te intalnesti cu cineva pe care nu-l cunosti prea bine. Nici nu te asezi bine la masa, ca partenerul de intalnire scoate un oftat. Desi nu-l cunosti prea bine, afli tot ce-l nemultumeste pe lumea asta in doar cateva minute. Pentru ca se pare ca nu-i merge nimic bine si ca nu i-a mers niciodata. Afli tot despre fosta prietena ( nu pentru ca ai fi intrebat ceva de ea). Ti se povesteste cu lux de amananunte cum l-au facut sa sufere si alte foste. Cum il face sa sufere toata lumea! Atmosfera la masa devine sumbra si incepi sa vezi in fiecare pata de pe masa forme de lacrimi ( asta apropo de Rorschach Test :))) Poate ar trebui totusi sa avem cu totii asa ceva cand mergem la intalniri romantice :)).

3) Intalnirile de tip "anger management"

Tu nu ai de unde sa stii asta, dar el este mereu nervos, cinic si nu se simte bine daca nu face o tona de glume proaste,cat mai jignitoare. Asa ca te intalnesti cu el si tot restul intalnirii te faci mica, mica intr-un colt. Te inhibi atat de tare incat nu mai zici nimic, pentru ca oricum, orice ai zice este prost, treci la colt! :)) Este interlocutorul care-ti demonstreaza fara dovezi, ca toata lumea este proasta ( da, da, inclusiv tu, domnisoara care sta pierita pe scaun, nu te preface ca esti ocupata cu altceva!) numai el este destept si frumos. Cand nu mai are ce sa comenteze, incepe sa te comenteze pe tine. Nimic nu este in ordine la tine: ce porti, coafura, chiar fata ta :)) Si evident, faptul ca nu vorbesti! De ce nu vorbesti? Vorbeste!!!! Eventual se mai cearta si cu chelnerii si cu plasatoarea de la cinema, de fapt cu oricine ii iese in cale.

Dar ca sa nu ziceti ca dau cu pietre aiurea, marturisesc ca in mine zac toate aceste tipuri de personaje :D, evident cate putin doar din fiecare.

Monday, December 18, 2006

Alt tag :))

O leapsa-oracol de la Ciprian.

1) Luati cartea cea mai la indemana, deschideti la pagina 18 si scrieti aici al 4-lea rand.
Marguerite Yourcenar-"Alexis sau tratat despre lupta zadarnica" : "As fi facut poate mai bine sa nu plec de langa tine asa.."

2) Fara sa verificati, cat e ora?
In jur de ora 22.00

3) Verificati
21.57 :))

4) Cum sunteti imbracat?
In pijama cu model de tapet ( imi place sa cred ca e caprifoi, dar probabil sunt doar niste verze)

5) Inainte de a raspunde la acest chestionar, la ce va uitati?
La pozele unei prietene, pe messenger (share photos)


6) Ce zgomot auziti in afara celui al calculatorului?
Aimee Mann – Wise up si pisicul care miauna furtunos la usa si ma calca pe nervi si o sa comit o grozavie in curand daca nu inceteaza si o sa ne para rau la toti!

7) Cand ati iesit ultima data si ce ati facut cu ocazia respectiva?
Am iesit sa fac cumparaturi de Craciun dar am esuat la un ceai )

8) Ati visat ieri noapte?
Cred ca da dar nu-mi amintesc ce am visat.

9) Cand ati ras ultima data?
Acum cateva secunde

10) Ce aveti pe peretii incaperii unde sunteti?
Un soare facut din lemn si o planta agata de un cui

11) Daca ati deveni multimilionar peste noapte, care ar fi primul lucru pe care l-ati cumpara?
O casa cu acoperis de sticla si piscina. Pe o insula. Si un coafor.

12) Care este ultimul film pe care l-ati vazut?
Magnolia.

13) Ati vazut ceva neobisnuit astazi?
O coronita de Craciun facuta din pietre, asezata pe pervazul unei ferestre.

14) Ce parere aveti despre acest chestionar?
E ca un oracol :-< Uf !

15) Spuneti-ne ceva ce nu stim inca
Ploua afara .


16) Care ar fi prenumele copilului dvs. daca ar fi vorba de o fetita?
Pai nu stiu, inca n-am inceput planurile. Astrid e un nume frumos, dar nu prea merge la romani.

17) Care ar fi prenumele copilului dvs. daca ar fi vorba de un baiat?
Inca nu stiu, nu as prea vrea sa am un baiat ( desi d-asta sunt sigura ca o sa am ))

18) V-ati gandit deja sa locuiti in strainatate?
Dar nu vreau sa ma mut definitiv in alta tara!

19) Ce ati dori ca D-zeu sa va spuna cand intrati pe Portile Raiului?
Vrei sa-ti fac gogosi ?

20) Daca ati putea schimba ceva in lume in afara de politica, ce ati schimba?
Mentalitatea unor anumite categorii de oameni

21) Va place sa dansati?
D, dar dansez bizar si in ultima vreme de una singura, prin casa :-<

22) George Bush?
Ete na !

23) Care a fost ultima chestie pe care ati vazut-o la televizor?
Scooby Doo )

24) Care sunt cele 4 persoane care ar trebui sa preia acest chestionar?
Nu mai nominalizez pe nimeni, poate sa-l faca oricine vrea.

Sunday, December 17, 2006

In ultima vreme

Dorm in pat cu camera digitala, uneori si cu incarcatorul. Am baterii rostogolite sub fiecare perna. Pernele sunt pentru pat ceea ce este covorul pentru podea. Se baga totul sub ele, apoi se trage patura deasupra si gata ordinea! In fiecare seara citesc pana cand mi se inchid ochii si adorm cu lumina aprinsa. Chiar si calculatorul deschis, desi nu suport asta. Calculatoarele vuiesc ca niste cascade de biti si nervii mei tremura in umezeala lor. Beau ceai de papadie fara zahar si ma mir ca nu e atat de amar precum credeam. Imi place Turnatorul de nasturi din Peer Gynt. Si astept in fiecare noapte sa se faca mai repede zi, pentru ca noaptea gandurile sunt si ele negre. Uneori le aduce luna plina, impreuna cu mareea. Tanjesc aiurea.

Friday, December 15, 2006

:)

Falling Garden
San Staƫ church on the Canale Grande
50th Biennial of Venice, 2003
by Gerda Steiner and Joerg Lenzlinger

"The Doge (Mocenigo) needed a church so as to be able to have a monumental tomb built for himself, the church (San Staƫ) needed a saint so as to be able to be built, the saint (San Eustachio) needed a miracle so as to be pronounced a saint, the miracle needed a stag in order to be seen, and we built the garden for the reindeer.
The visitors lie on the bed above the doge’s gravestone, and the garden thinks for them".



















www.steinerlenzlinger.ch

via beton&garten

Word!

M-am suparat. Nu am mai fost niciodata singura la film, mai ales la unul horror, dar in weekend o sa ma duc singura la Saw 3. Uite asa! Eu nu fac mofturi niciodata cand unii vor sa vada filme care mie nu-mi plac ( doar daca sunt comedii romantice cu Jennifer Lopez, pe alea le urmaresc pe ascuns acasa :))) sau pe care le-am mai vazut. Pentru ca sunt un om bun! Altii insa...

Thursday, December 14, 2006

Sfert de atentie

Nu ma mai pot concentra deloc. Daca atentia ar avea in general 60 de minute, a mea ar tine cat un sfert. Pentru ca mintea mea a intrat deja in vacanta. Sunt cel mai senin om din lume. Acum nu mai scot cheile, in loc de cartela, la metrou. Acum scot cheile si atunci cand vreau sa urc cu scarile rulante sau inainte sa ma urc in lift :)). Uit sa inchid ghiozdanul si umblu cu el asa peste tot, dar cum cineva acolo sus iubeste oamenii zapaciti, nu mi s-a furat pana acum nimic. Daca pun ceva in priza, ala e! Ca acolo ramane. De aceea am renuntat sa mai pun lucruri pe foc :)) Port in permanenta un creionel la mine pentru ca daca nu notez pe moment ce trebuie sa tin minte, peste o ora o sa uit complet. Creionelul ( credeti-ma, e imposibil sa-l consideri creion) este bont si nu scrie decat daca-l intorci pe o parte. Dar mereu uit sa-l ascut si acum, ca tot mi-am adus aminte, nu am nici o ascutitoare la indemana :)).

Partea buna a problemelor de concentrare este ca nu mai tii minte ce te supara. De exemplu, atunci cand am vazut "Stranger than fiction", film foarte dragut si optimist, dar care pe mine m-a deprimat cumplit pentru ca mie nu-mi da nimeni fainuri :(((, supararea m-a tinut fix o ora pentru ca apoi mi-a captat altceva sfertul meu de atentie si am uitat sa ma mai gandesc la conditia mea mizerabila de om care nu primeste asa ceva cadou! Iar intr-o seara cand ma simteam singura, pur si simplu am uitat sa ma simt singura daca va puteti inchipui asa ceva :)))). Asa ca zilele astea sunt mai degraba un fel de animal, pentru care conteaza doar ce se intampla in prezent, iar trecutul si viitorul se afla intr-un fel de pacla care nu prea conteaza!

-zahar

Am decis sa mananc mai sanatos si sa las tot ce contine zahar la o parte. Adica sa devin unul din acei oameni nefericiti care spun cu oarecare mandrie, dar cu o frustrare imensa, ascunsa bineinteles, "eu nu mananc dulciuri". Pentru ca am ajuns o "dulcivora" :(. Bine, nu o sa ma las de tot. Totusi, chiar si asa, cum o sa fac asta nu stiu! Mai ales cand colega mea, Adina, are un sertar pe care l-am intitulat "sertarul pentru oameni grasi", pentru ca tine in el numai bunatati :(. De fapt, acolo sunt cei mai buni biscuiti din lume dar care, nu stiu cum, cumparati de mine nu sunt asa buni :)) Si cum sa ma las de tot ce contine zahar daca noaptea tarziu, cand mi se face foame, gasesc numai dulceata si gem, de parca frigiderul meu ar fi camara de arici, nu frigider :(

Monday, December 11, 2006

stare de luni seara

Am stat cam o ora sa "pandesc" o fotografie dar pana la urma nu a iesit nimic :))). Asa ca pana cand vine din urma talentul ce-l simt ascuns in mine, fac poze normale, total banale, la tot ce mi se iveste in cale. Este fascinant sa faci poze la papuci, margele si oile de pe pijama. Fascinant pentru mine doar, evident :)) Dar acum, dupa atata pandit, ma doare capul si trebuie sa citesc cu incetinitorul, cu pauze mici si dese, in care imi ascund ochii in maneci, la intuneric de nepatruns. Asta e foarte frustrant. Sunt obisnuita sa citesc cu furie si viteza :-s.
Si starea imposibila de luni continua in ciuda orei inaintate :(. Maine o sa vina starea de marti, cand nu o sa am astampar si tot asa...

Stare de luni

- nu uitati de episodulpidjin & fredo

- nu stiu ce sa ma mai fac cu lipsa de chef care ma bantuie in fiecare luni :-<. e ca o sfarseala cetoasa din care orice as face nu reusesc sa ies. - vreau acasa, la teancul meu de carti :((( si la camera mea foto care inca e in pat, doarme. - mi-as dori asa ceva. cine are urechi de auzit, sa auda :))

-
dunkleosteus terrelli is soooooo cute.
Nu vi se pare ca are nume de italian? :D

- cel mai funny cadou de Craciun: o prietena i-a luat pisicului o casuta-wc. intra pisicul, inchide usa dupa el cu zavorul ( asa nici nu mai intra nimeni peste el), nisipul nu mai zboara in toate cele 4 zari, iese pisicul si in jur ramane curatenie-luna. Practic si surprinzator!

Sunday, December 10, 2006

my precioussss


Bradut atat de plin ca nu mai ai unde sa arunci un ac. Rog nu-mi faceti observatii pentru faptul ca ursuletul cu caciula de mos craciun are o soseta rupta si i se vede degetul.

Trista soarta a ursuletului Tristan

A incercat sa se urce pe dulap, la punga de bomboane pusa pe ultimul raft de catre matusa, in cardasie cu mama si bunica. Papucelul de pasla s-a prins din greseala in ambalajul unui sapun Protex, uitat pe un raft, exact cand ursuletul apucase punga. Si uite asa a cazut ursuletul pe gresia de bucatarie, rupandu-si capul si un picior. Mame, bunici si matusi, nu mai puneti dulciurile sus, sus de tot!


cuvertura sau noaptea pe un acoperis inzapezit de Craciun

- "piua un pic ca apoi iar incep sa gonesc!"

Dupa cum vedeti mi-am luat camera. Multe, multe multumiri lui andreiard pentru ajutor!!! Inca nu am instalat photoshopul, inca habar n-am cum si ce sa fac mai bine. Dar ce conteaza? Sunt fericita si fac poze!

Friday, December 08, 2006

Conservatoare

Sunt o fire conservatoare. Conserv totul: imi conserv cearcanele prin nopti nedormite, fiind prea preocupata sa ma omor cu firea la lumina lunii, gandindu-ma la tot ce nu pot sa am (imediat sau niciodata), imi conserv afectiunea pentru oamenii care nu o merita, imi conserv intamplarile negative, pe care le macin din nou si din nou pana cand imi sare smaltul de pe dintii gandurilor, conserv draci, nervi si manie in cutiile verzi de sardine cu ulei si sare ale mintii mele, conserv amintiri nesemnificative, la fel de marunte ca niste nasturi, care nu mai inseamna nimic si ar trebui sa le arunc, conserv cu atentia frica, in seif, doamne fereste sa scap de ea si sa duc o viata mult mai frumoasa. In general imi conserv capul patrat cu multa grija, desi am observat de multa vreme ca patratele pur si simplu nu-mi vin bine. De anul viitor o sa revin la buline!

Asta apropo de facut bilantul anului. Anul asta chiar am regasit lista cu rezolutii facuta in decembrie anul trecut si ascunsa in burta unui om de zapada, ornament de brad. De obicei ascund lista asta asa de bine ca nu o mai gasesc niciodata. As putea zice ca a fost un an bun, pentru ca am rezolvat cam un sfert din ce am scris acolo. Daaaar, in general, a fost un an static ( si static nu e de bine, pentru ca eu sunt o persoana statica si trebuie sa ma lupt permanent cu starea asta de fapt) in care mai mult am stat si m-am gandit bine la ce vreau de fapt si a fost un an in care am zis mai mult "nu" decat "da", desi "nu"-ul e un cuvant idiot, dar uneori ai mare nevoie sa il iei in brate.

Wednesday, December 06, 2006

Gifts

Cred ca a fost cel mai bogat Mos Nicolae de pana acum. Am primit o plasa imensa, plina cu toate dulciurile posibile si imposibile si chestii dragute pentru impodobit bradul. A picat bine. Tocmai ma gandeam eu aseara, foarte serios, sa incep sa mananc mai putine dulciuri :D. Iar aparatul foto cel decent se apropie incet-incet de mine. O sa ajunga mai repede de ziua mea. Totusi il rog sa-si miste botosii si mai repede, daca se poate. Ca am pofta mare sa fac poze!!!
Iar diseara sper sa ajung la festivalul de la Tandarica, la Alba ca Zapada. Sa aud si eu copiii cum striga la Alba ca Zapada: "Nuuu, Alba ca Zapada, nu lua marul!!!! O sa-ti faca rau!" Cine stie, poate o sa strig si eu la ea alaturi de ceilalti, daca tot am dat in mintea lor :)))

Tuesday, December 05, 2006

Vreau un calculator din hartie!

Am scris pana acum 3 posturi si pe toate le-am sters. Pentru ca azi este o zi de nescris electronic. Uneori nu pot sa scriu decat pe hartie, cu creionul, mazgalind maimutoi si unchi cu ochelari si tuburi pe marginile cuvintelor. Hartia este intotdeauna vie, poate sa miroasa de la visine pana la unt. Degetele lasa amprente pe care nu le mai poti sterge. Pe hartie esti mult mai responsabil de ceea ce lasi in urma si ceea ce lasi in urma este real.

Sunday, December 03, 2006

Wayne Levin



www.waynelevinimages.com

Hmm...

Am un pulover alcoolic. Are culori foarte frumoase, dar materialul din care este facut este unul tare straniu. Nu stiu din ce este facut, pentru ca nu scrie nimic pe eticheta. Cand il spal, se mototoleste foarte urat asa ca trebuie sa-l calc. Si cand il calc incepe sa miroasa ca o distilerie de whiskey. Problema este ca el se imbata ( desi trebuie sa recunosc ca nu este un betiv problematic: nu face scandal, nici nu conduce beat si nici nu tulbura ordinea publica, dandu-si jos pantalonii in fata celorlalte bluze, nici macar nu sughita), dar pe mine ma doare apoi capul ca dupa o mahmureala :(.

Friday, December 01, 2006

De 1 decembrie

Ce poate fi mai minunat decat o zi de vineri libera? Pana si pisicul a simtit sarbatoarea din aer, pentru ca dimineata ne-am jucat in pat ca doi copii mici, fugarind un gogoloi mare de hartie, desi el violeaza un pulover rosu de obicei, in diminetile obisnuite. Acum am pe repeat The Beatles - I want to hold your hand. Mi-a ramas in cap de cand cu Silent Disco. Este perfecta pentru dimineata asta!
Azi voi face bradul, pentru ca eu gandesc ca un patron de magazin si stiu cat de important este sa bagi omul in spiritul de sarbatori cat mai devreme posibil :)) Plus ca vine Mos Nicolae, care nu are pom, are doar ghete, si nu e pacat?

Cand eram mica aveam niste cizme pe care le puneam la usa ( cu ce ravna le spalam, sa arate cat mai frumos). Tin minte o iarna, inainte de revolutie, cand mama statuse la coada cateva ore sa-mi cumpere cizme roz de cauciuc, cu o foca desenata pe ele, cu ce mandrie le-am pus la usa. Iar alaturi am pus o pereche de papucei de papusa, in numele papagalului meu, pe care le-am gasit a doua zi pline cu seminte de mei :)))
Tot cand eram mica, asteptandu-l pe Mos Nicolae ( pentru ca voiam sa vad care e diferenta intre el, Mos Craciun si Mos Gerila) am adormit cu lampa aprinsa si cu mana pe bec. Ca atare, dimineata m-am trezit cu o arsura imensa in incheietura mainii, de fapt cu o gaura. Ca un miracol insa, nu ma durea nimic. Am si acum cicatricea.

Si acum sa raspund la tag-ul dat de Monica.
Trebuie sa spun ce vreau de la Mos Nicolae si sa aleg lucruri pe care oricum le pot avea, lucruri pe care le pot avea, dar foarte greu, lucruri pentru care nu merita sa ma zbat, dar mi-ar placea sa le am totusi si lucruri imposibile.

1) Mi-ar placea un aparat de fotografiat, dar stiu ca pe asta o sa-l primesc de ziua mea. Si o bentita din aia cu aparatori pufoase pentru urechi, intr-o culoare decenta. V-am zis cum o sa inventez eu niste aparatori de urechi, neprinse de urechi, pe baza de magneti? Si cum magnetii o sa vindece durerile de cap? :))) Si mi-ar mai placea si o calatorie cu balonul. Dar asta sa se intample intr-o dimineata de mai, atunci cand rasare soarele, nu iarna, ca nu am chef sa inghet.

2) Mi-ar mai placea o casa cu camere mari si luminoase. Mi-am si facut un calcul. Din banii mei si numai ai mei, sacrificand vacantele si mancarea si totul, in 20 de ani o sa mi-o permit :))

3) Nu pot sa gasesc nici un lucru pentru care nu merita sa ma zbat. Eu pentru orice pot gasi un merit :-\.

4) Lucruri imposibile? Nimic nu este imposibil. Deja mi s-a indeplinit o dorinta asa-zis imposibila. Tanjeam dupa bombonelele Cip. Iar ieri tata mi-a cumparat din intamplare asa ceva. Dintr-un butic obscur, unde gasesti de toate. Numai ca nu se mai numesc Cip. Cip este numele categoriei acum: drajeuri cip. Bomboanele se numesc Bimbolino :)) si sunt produse de SC Venus Impex srl. Au doi elefanti pe punga, doi elefanti copiati cred din desenele Cartea Junglei dupa cum arate. Pentru sugestii si reclamatii puteti trimite un mail la adresa bimbo.venus@email.ro :)))) Am stiu eu ca Venus nu este nimic mai mult decat o bimbo :)) Din pacate bombonelele astea cred ca sunt vechi si prost facute, prea tari, vag mentolate. Vad ca dupa ce au stat o noapte in punga desfacuta parca s-au mai inmuiat! Si parca s-au mai si mentolat, daca e posibil asa ceva :)) Pentru ca sunt bombonele mici si inselatoare, care se imprastie cu usurinta cand le mananci, acum este plin pe jos la mine in camera de buline colorate :)). Ceea ce este foarte placut!
Asa ca, vedeti voi, dorintele imposibile chiar se pot indeplini!