Tuesday, August 30, 2005

Moda



  • www.creatureco-op.com


  • Azi sunt cocheta si vreau o palarie yeti si una porcoboy, si o gentuta shameboy ( ala verde de la mijloc). Shameboy is sweet, but noboday wants to be his friend because he's got pink eyes and hairy ears. He's a native from Greensboro, NC. Befriend him, and he'll do your chores and fetch your slippers, but he might eat your brain.

    Monday, August 29, 2005

    Cuvant nou

    Azi am aflat exact ce inseamna a obnubila, dupa ce atatia ani am fost putin in ceata privind sensul acestui cuvant.

    Obnubila, pers 3 "obnubileaza",vb I Refl ( Rar, despre vedere, memorie) A se intuneca, a slabi, a se umbri. Din lat. obnubilare, fr. obnubiler.

    Saturday, August 27, 2005

    La noi de ce nu gasesti asa ceva?

    Mai multe produse inedite
  • aici
  • Papusica asta ma obsedeaza.

    Friday, August 26, 2005

    Reclama convingatoare


    Reclama religioasa. Asteptam reclame la sarbatorile de Paste si Craciun.

    Wednesday, August 24, 2005

    :))) The 30-second bunnies theatre library

  • www.angryalien.com


  • Preferatele mele sunt The exorcist, Jaws si Titanic.

    Music: today's favourites

    James Blunt - You're beautiful
    Guano Apes - Pretty in scarlet
    YoLaTengo - Our way to fall
    Joan Baez - Diamonds and rust
    The Chemical Brothers - Where do I begin
    Oasis - The importance of being idle
    Bruno Coulais - The death of Lhakpas
    Iron and Wine - The trapeze swinger
    Stellastarr - Sweet troubled soul
    R.E.M - Man on the moon

    Tuesday, August 23, 2005

    Monday, August 22, 2005

    Tuesday, August 16, 2005

    Monday, August 15, 2005

    ... sau inlocuiti calculatorul cu un joc.

    Sunday, August 14, 2005

    Saturday, August 13, 2005

    Elfita mea


    Xiuxiu

    Monday, August 08, 2005

    Saturday, August 06, 2005

    J.- K. Huysmans: Liturghia neagra.

    "Cati copii a ucis dupa ce-i violase? Nici el nu stia, atatea violuri si crime savarsise. Documentele vremii numara intre sapte sute si opt sute de victime, dar acest numar pare sa fie departe de realitate."

    Eroul principal, Durtal, dezamagit de veacul in care traieste incepe sa cerceteze Evul Mediu, o epoca mult mai interesanta in viziunea lui, si se concentreaza pe studiul vietii lui Gilles de Rais, cel retinut de memoria colectiva sub numele de Barba Albastra. Gilles de Rais este o figura istorica foarte stranie, imorala si inumana: mai intai lupta alaturi de Ioana d'Arc, devotat ei si lui Dumnezeu ca apoi sa innebuneasca brusc si sa devina nu numai satanist, ci si pedofil. Cand insa este prins si condamnat la moarte, brusc Gilles de Rais devine iar foarte cucernic, se caieste pentru tot ce a facut si toata lumea il iarta, incepe sa se roage pentru el si sa-l caineze pentru soarta cruda. Cartea mi s-a parut la inceput captivanta prin subiectul ei, dar nu m-a prins, nu m-a pasionat, doar m-a socat uneori, si m-a plictisit alteori. Durtal este un personaj enervant, neinteresant, monoton, pasiv si fara culoare, care cerceteaza viata lui Gilles de Rais, se duce sa ia masa acasa la un clopotar si are o relatie cu o femeie isterica ( in urma acestei relatii ajungand la concluzia ca poti sa iubesti o femeie doar daca aceasta nu-ti apartine si dragostea este una fara de speranta). Punctul culminant este atunci cand Durtal participa la o liturghie neagra, unde nu rezista insa prea mult timp, din cauza dezgustului care il cuprinde, preferand sa ramana la cercetarea satanismului doar din carti.
    Am aflat lucruri noi despre incubi si sucubi ( evident din punctul de vedere al bisericii), si despre practicile sataniste in evul mediu, despre femeile posedate, isterice si epileptice, ( nu bolile de nervi explica posedarea ci posedarea explica bolile de nervi), despre vrajitorie si otravuri ( temuta otrava din soarece alb). Datorita subiectului cartea este o lectura care te marcheaza si nu o uiti imediat dupa ce ai terminat de citit, dar nu m-a facut o adepta a naturalismului spiritualist.

    Wednesday, August 03, 2005

    Imi place pasajul asta din Biblie:
    Pavel 12-2 ( parca)

    2. "Cunosc un om in Hristos, care acum paisprezece ani, fie in trup, nu stiu, fie in afara de trup, nu stiu, Dumnezeu stie, a fost rapit unul ca acesta pana la al treilea cer.

    3. Si-l stiu pe un astfel de om - fie in trup, fie in afara de trup, nu stiu, Dumnezeu stie.

    4. Ca a fost rapit in rai si a auzit cuvinte de nespus pe care nu se cuvine omului sa le graiasca."

    Inconsistenta vascoasa a universurilor paralele


    Totul este imprevizibil. Uneori, dupa ce-ti tai unghiile joia, poate ai norocul sa dai peste un pisoi pe nume Igor, care iti va dezvalui o parte din tainele universului si secretul mancarii care demonizeaza. Poate, intalnind un postas, cu o zi inainte de iesirea lui la pensie, vei afla harta unei comori, desenata in vinisoarele si petele de pe fruntea acestuia. Poate vei avea norocul sa descoperi o mica fasie de timp, alta decat cea a celorlalti, unde se intampla sa existe o lume posibila Z in relatia R fata de lumea X, unde haosul este o altfel de instabilitate dinamica.

    Fericire vs nefericire


    Sunt cei fericiti, cei optimisti, fraieri? Daca alegi sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva, asta demonstreaza ca esti pueril, naiv, plictisitor, enervant? O fire pesimista, intunecata, cinica, gotica, dezgustata de toti si de toate cele, profund nefericita, demonstreaza originalitate, capacitati intelectuale deosebite? Sunt cei fericiti o turma de oi roz, ce alearga pasnice si nestiutoare pe campii inflorite? Sunt cei nefericiti oameni in toata puterea cuvantului, singurii care stiu adevarul si se simt impovarati de toata greutatea lui? Este mai interesant, mai clasic si de bun gust sa-ti mearga toate prost si sa cauti mereu motive sa te plangi, sa demonstrezi in fiecare zi cat de urata si trista este existenta asta amarata, cat de ticalosi sunt oamenii, fir-ar a dracului de viata, eu carele n-am avut noroc care este!

    Tuesday, August 02, 2005

    Best friend


    Dana- plaja Berck, Canalul Manecii (de fapt este doar o reclama mascata la stella artois si la creveti).

    Monday, August 01, 2005

    Ceva serios



    Mesaj pentru mine: Daca mai fumezi, o sa crapi!

    :-<










    Damien Rice - Lonelily
    Damien Rice - Cold water
    Mike Doughty - Looking at the world
    April Sixth - Dear angel
    David Byrne - Glass, concrete and stone
    Michael Andrews ft Gary Jules - Mad world
    Keane - Can't stop now
    Garbage - Milk
    Travis - Luv
    Coldplay - Hunting high and low
    Zero7 - In the waiting line

    Ce este in capul meu acum

    Caldura mare!


    Mi-e caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaald :|