Wednesday, July 27, 2005

Aventurierii spatiului

Desenele mele preferate. Si da, Sibip este o ea, nu un el. Si nu este un cactus, este un extraterestru.




6 comments:

Anonymous said...

....si in plus avea si un generic tare simpatic cu o melodie care facea ca toti pustii din cartier sa dea navala in scara blocului tropaind ca sa nu piarda cumva inceputul episodului...
Mi-a placut atat de tare incat am inregistrat-o pe casetofonul meu harait si turcesc , marca International - de toata mandria la vremea respectiva!

Anonymous said...

Da erau foarte reusite nu ca si prostiile ce le da acum pe Jetix sau Cartoon Network, dar care e numele real? ca sigur nu e tradus numele real nu cred ca avea televiziunea bani sa isi permita asta dupa revolutie.

Anonymous said...

He, he! Sibip! >:D<

Pe mine m-a trimis diana aici si eu silitoare am luat-o cu inceputul. De obicei stau in banca mea pana stiu suficient de multe ca sa vorbesc, dar intalnirea cu Sibip merita celebrata. Am primit si o pusculita de la prietena mea cea mai buna, care seamana leit, numa' e maro. Si acum stau sa ma intreb. Se poate oare sa fi vazut desenele astea pe tv alb-negru? Si mai e ceva ciudat, ti-am vazut pozele si esti o pustoaica draguta. Desenele astea nu erau pentru oameni mari ca mine? ;)

Iren said...

hihi, pustoaica :))
am 28 de ani, deci sunt totusi un om mic-mare.

Anonymous said...

Scuze, a crapat firefoxu' cand am dat publish. Si cum la reincarcare n-a aparut nimic, am presupus ca si comentariul si-a dat obstescul sfarsit in vidul virtual. Poti sa stergi unul. :)

28 ani? Cum ziceam. Pustoaica draguta. :)

BMC said...

Inteaga serie Aventurierii Spatiului (77 episoade) se poate downloada (calitate DVD-rip). Insa, seria este in limba japoneza.

Daca va intereseaza, intrati la grupul:

http://groups.yahoo.com/group/Aventurierii_Spatiului/

unde se depun eforturi pentru subtitrarea seriei.